Mistä tietää, että kesä alkaa kääntyä syksyksi?

Yksi varma syksyn merkki on PeSalin luistelukoulun ja harrasteluisteluryhmien alkaminen. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin aloittaa uusi harrastus tai jatkaa tutun lajin parissa kohti uusia oppimiskokemuksia – niitä luistelu juuri tarjoaa ikään ja kokoon katsomatta!

PeSalin luistelukoulu on tarkoitettu 3-9 -vuotiaille lapsille, niin tytöille kuin pojillekin. Turvallisessa ohjauksessa opitaan luistelun perustaitoja, kuten myös oman kehon hallintaa, tasapainoa ja keskittymistä mukavassa ryhmässä. Kun luistelun perustaidot on hankittu, on lapsen helppo edetä joko taitoluistelun, jääkiekon tai muun jonkin muun jäälajin pariin.

Luistelun harrasteryhmä on tarkoitettu sellaisille lapsille ja nuorille, jotka haluavat oppia taitoluistelun perusteita ja elementtejä. Harjoittelu tukee myös muiden valmiuksien, kuten tasapainon ja kehon koordinaation kehittymistä ja on sen lisäksi vielä hauskaa! Luistelu on siis oiva talvikauden harrastus myös kesälajien harrastajille!

Aikuisten harrasteryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita ja kuvioita jokaisen luistelijan omin ehdoin. Jos tavoitteet alkavat kasvaa, voi aikuisten ryhmästä edetä aivan kisajäille asti – unelmat kun ovat tehty toteutettaviksi. Näin me ainakin PeSalissa uskomme!

Mihin ryhmään sinä tai lapsesi haluaisitte mukaan? Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin on nyt käynnissä – tule sinäkin hyvään seuraan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *