Seura

Peurunka Skating Academy Laukaa ry toimii Laukaassa Jyväskylän kupeessa ja se on rekisteröity 1.4.2020. Seura on myös Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura ja siten sitoutunut noudattamaan toiminnassaan Suomen Taitoluisteluliiton ja ISU:n (International Skating Union) sääntöjä ja määräyksiä, eettisiä arvoja, reilun pelin periaatteita, hyvää urheiluhenkeä, kansallisia sekä kansainvälisiä antidopingsääntöjä.

Seuran toiminta-ajatuksena on panostaa luistelijan kehittymiseen alusta alkaen yksilötasolla kehittämällä luistelijan fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia sekä huomioiden eri ikävaiheissa tapahtuvat muutokset.

Jäsenyys

PeSal:n jäsenenä pääset vaikuttamaan seuramme toimintaan. Jäsenyys on samalla hieno ja hyvä tapa tukea seuramme toimintaa!

Seurassamme luistelevilta edellytetään seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksut kaudella 2023-24

  • Aikuiset ja kannattajajäsenet 40 e /kausi
  • Lapset / nuoret alle 18 v 30 e /kausi
  • Perhejäsenyys 90 e /kausi

Liity PeSalilaiseksi jo tänään oheisella ilmoittautumislomakkeella – tervetuloa!

Sponsorointi

Haluaisiko juuri teidän yritys olla tukemassa taitoluistelun harrastamista ja harrastusmahdollisuuksia Keski-Suomessa? Peurunka Skating Aademy Laukaa ry:n yhteistyökumppanina voit valita joko koko seuran toiminnan, tietyn ryhmän tai yksittäisen luistelijan tukemisen. Yhteistyön mahdollisuuksia on runsaasti myös erilaisten stipendien tai välinehankintakassan muodossa. Sopimuksen sisältö on sovittavissa jokaisen toimijan kanssa erikseen. Mikäli vastikkeellinen yhteistyö kiinnostaa, otathan yhteyttä info.pesal@gmail.com tai pj.pesal@gmail.com.