Aikuisryhmä

Omaa aikaa hyvässä seurassa!

Aikuisryhmään on helppo suunnistaa, sillä sen tunnistaa kopista kantautuvasta iloisesta puheensorinasta!

Sama fiilis jatkuu jäällä, kun joukko aikuisia luistelijoita harjoittelee keskittyneesti, vaan ei ryppyotsaisesti. Taitoluistelun saloihin ja elementteihin perehdytään hyvällä mielellä kannustavassa valmennuksessa, ilman kilpailullisia tavoitteita. Liittyäksesi mukaan sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa luistelukokemusta.

Kaudella 2023 – 2024 ryhmä harjoittelee Maanantaisin klo 17:10 jää & klo 18:10 oheiset Peurungan jäähallilla sekä Perjantaisin klo 18:10 Suolahden Jäähallilla.

Hinta:

1x jäällä, 1x oheiset 80 €/kk

Luistelijan passista/lisenssistä ja vakuutusturvasta huolehtiminen ovat huoltajan vastuulla. Mikäli luistelijalla ei ole täysajan tapaturmavakuutusta, suosittelemme passin ostamista. Passin voit hankkia täältä

Aluksi aikuiset luistelevat mahdollisesti samassa ryhmässä harrastajien kanssa, kunnes kumpikin ryhmä on riittävän suuri oman ryhmän muodostamiseen.

Oman Aikuisryhmän muodostumisen edellytyksenä on, että siihen saadaan vähintään viisi aikuista mukaan.

Mikäli aikuisluistelija haluaa harrastaa tavoitteellisemmin ja osallistua aikuissarjan kilpailuihin, PeSalissa on mahdollista saada myös kilpailuihin tähtäävää valmennusta – kysy rohkeasti lisää info.pesal@gmail.com.

Syksyn 2023 AIkuis- ja harrasteryhmäläisiä